Over ons

Joosje Beijsens en Janine Maas zijn logopedist en spraak- en taalpatholoog. Ze zijn beiden gestart in dezelfde all-round praktijk. Joosje heeft daarna de overstap gemaakt naar de peuterbehandelgroepen van Auris. Janine is toen als klinisch logopedist gaan werken in een algemeen ziekenhuis. In 2010 werd Janine mede eigenaar van de Praktijk voor Preverbale Logopedie alwaar Joosje zich in 2015 heeft aangesloten. Janine en Joosje zijn beiden geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ze hebben een aantekening ‘preverbaal logopedist’ en zijn kundig in het gebruik van Nederlands met Gebaren (NmG). Ook hebben ze veel ervaring met het begeleiden van kinderen met een andere ontwikkeling zoals bijvoorbeeld het syndroom van Down.

Samenwerking

De logopedisten van de Praktijk voor Preverbale Logopedie nemen waar op de afdeling neonatologie van het meander Medisch Centrum.

Ook vindt er samenwerking plaats met het kinderhospice Binnenveld te Barneveld, waar ook revalidatiekinderen verblijven die medische zorg nodig hebben.